Username:    Password:        Click Here To Signup     Forgotten Password
Main Menu
Online
Members: 0

Guests: 30

104.131.x.x news
151.80.x.x forum
216.244.x.x dilbertplus
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x dilbertplus
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
54.196.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x lgsl
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x download
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x lgsl
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
66.249.x.x forum

Last Seen

Wussie Mon 01:59
Dodgeitorelse Mon 16:49
85filip58 Wed 12:06
Bommel Mon 18:20
Apophis01 Wed 12:35

Newest Members

Forums
ecaptcha 3.5 with recaptcha activated and e107 0.7.18
Dual
Sun Feb 14 2010, 04:05AM
Posts: 13
Joined: Fri Aug 26 2005, 10:36AM
Registered Member #569
The problem is that I have the scroll activated in my chatbox, but it doesnt work.
Then i go to admin and mark that option and is not selected.
I really need that scroll activated as we use the chatbox a lot and i dont have a lot of space in that area.
This problem appears when ecaptcha is activated.
Thx in advance.
Website
Rich
Mon Feb 15 2010, 06:40AM
Posts: 1717
Joined: Wed Nov 26 2003, 04:30PM

Something that is on my list to fix in the next version, as a work-around, edit the ecaptcha/e_module.php and find:


$pref['cb_layer'] = ($pref['ecaptcha_ajax'] && !$ecaptcha_type) ? 2 : 0; // CHATBOX AJAX CONTROL

Change To:

$pref['cb_layer'] = ($pref['ecaptcha_ajax'] && !$ecaptcha_type) ? 2 : 1; // CHATBOX AJAX CONTROL

Website
Dual
Tue Feb 16 2010, 06:06PM
Posts: 13
Joined: Fri Aug 26 2005, 10:36AM
Registered Member #569
thx m8, it works.
I've been using your lgsl plugin since 2005, and now this plugin of ecaptcha, you are amazing!!
Website
 

Jump:     Back to top


You are not logged in - Click Here To Signup

Username:    Password:   

Mini Buttons

.... © GreyCube.com - Richard Perry - Powered by e107.org