Username:    Password:        Click Here To Signup     Forgotten Password
Main Menu
Online
Members: 0

Guests: 17

34.203.x.x forum
40.77.x.x download
42.156.x.x forum
46.4.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x dilbertplus
54.36.x.x lgsl
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x lgsl
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x dilbertplus
91.242.x.x comment

Last Seen

mrstipfan Wed 19:48
Gagi2 Mon 16:30
EFiNST0RM Sun 15:39
85filip58 Sun 12:14
brlight Tue 04:18

Newest Members

Forums
Den nye adidas Deerupt Sneaker er finjusteret til IG Fit Pics
TawanaRivera
Mon Mar 26 2018, 06:15AM
Posts: 2
Joined: Fri Mar 23 2018, 06:22AM
Registered Member #8793

The Deerupt er adidas originals seneste sneakersilhouette og en ny livsstilsindstilling, der introduceres nyt i år. Navnet er et groft portmanteau af forstyrrelse og adidas nmd herre udbrud, men selve designet tager hovedsagelig fra vintage-løbende stilarter, mere specifikt adidas-maraton . adidas inviterede os til deres berygtede arkiv for en praktisk oplevelse, hvor vi så på den ægte inspiration bag mærkeets moderne designtilpasning og talte med deeruptens designere. Brandets navnebror Adolf "Adi" Dassler "bestod væk i 1978, og Marathon træner er faktisk et af de sidste sko, som Adi selv var involveret i at udvikle. Skoen kom til markedet et år senere, i 1979, med en underskriftsstøttekonstruktion på mellemsålen, som var beregnet til at opnå ensartet kompression og rebound.

adidas nmd r1 tilbud Senere i '81, '82 og '83 ankom yderligere adidas-modeller med lignende mesh teknologi på mellemsålen, herunder stilarter som New York og Atlanta. James Thompson, Global Senior Designer for Adidas Originals, fortæller os, "Garnet er en af ​​mange klassiske teknologier fra arkivet, og jeg tror det aldrig blevet fejret på en eller anden måde. Det har en så visuel visuel kvalitet, at det syntes synd, at vi ikke bør undersøge det, og virkelig tage det til næste niveau og se, hvordan det ville blive genoptaget for fremtiden. Jeg tror, ​​bare ved at tage den slags klassiske mellemsålesnets og anvende den også på den øvre side, skaber bare denne helt nye slags grafisk følelse, som vi aldrig har brugt på en sko før. "

Samplingprocessen i Deerupt gik næsten ind i tredobbelte cifre, da adidas Originals designteam arbejdede for at kontekstualisere arkivdesignreferencer, idet man nøje overvejede hver detalje helt ned til, hvordan skoen ville se på Instagram. Skoets "nedadgående" design er faktisk hensyn til Instagram-fit billeder, ifølge Oddbjorn Stavseng, Global Senior Design Director for Adidas Originals. "Vi ser i stigende grad Instagram-billeder, hvor folk skyder deres sneakers med deres fødder plantet ned og sørger for at tåen trykkes ned. Så når du ser Deerupt, vil du se den samme "toe-down" effekt, som var et målbevidst designvalg. "

adidas nmd r2 tilbud Stavseng fortsætter: "Den digitale verden bliver stadig vigtigere. At have en direkte linje til vores forbrugere - hvordan de føler om vores produkt og hvordan de stilarter det til sig selv - giver os værdifulde indsigter, der ikke tidligere var tilgængelige for os. For os er det altid en god tarm, hvis skoen ser godt ud i fotografier - ændrer hvordan vi ser på design og hvordan vi også vurderer sko. "

Adidas-arkivet rummer omkring 7.000 sko, endda dateret til Gebrüder Dassler Schuhfabriks dage, navnet på familiebranchen, hvor begge Dassler-brødre arbejdede før de dannede deres egne mærker PUMA og adidas. Et væld af inspiration til adidas designere, samt brand samarbejdspartnere som Kanye West og Pharrell Williams, arkivet kunne en dag årtier ned ad linjen, hus sko som Deerupt, som senere kunne henvises af fremtidige adidas designere. Men hvad ville adidas designere gøre uden dette arkiv? Ville nyt, innovativt design være muligt på samme måde? Global SVP of Design til adidas Originals & Style, Nic Galway, reagerer.

"Kultur bringer sammenhæng til nyt innovativt design, det giver os mulighed for at skabe følelsesmæssige forbindelser med ny teknologi. Arkivet for os er mere end bare sko fra fortiden - det repræsenterer øjeblikke, mennesker vi har mødt og forbindelser vi har lavet. Dette linker tilbage til vores kollektive hukommelse, som inspirerer vores design og den måde, vi er som et brand i dag. Uden det ville vi ikke oprette forbindelse til kultur på en så meningsfuld måde. "
Website
 

Jump:     Back to top


You are not logged in - Click Here To Signup

Username:    Password:   

Mini Buttons

.... © GreyCube.com - Richard Perry - Powered by e107.org