Username:    Password:        Click Here To Signup     Forgotten Password
Main Menu
Online
Members: 0

Guests: 30

36.250.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x dilbertplus
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x user
46.229.x.x dilbertplus
46.229.x.x dilbertplus
46.229.x.x forum
54.158.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x user
54.36.x.x forum
54.36.x.x dilbertplus
54.36.x.x dilbertplus
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x lgsl
54.36.x.x forum

Last Seen

Wussie Sat 04:10
Apophis01 Sat 02:41
85filip58 Wed 07:00
mrstipfan Wed 02:40
miaryan Thu 08:16

Newest Members

Forums
changemailer v1.5
bigjohn
Wed Sep 13 2006, 01:35PM
Posts: 1
Joined: Wed Sep 13 2006, 01:31PM
Registered Member #2229
Hey Rich;
I have done everything I know to do, config wise, and stilll cant get a notification. The email is set as my sites admin email, e107 email tests just fine.

I placed it on the bottom right of the sight and made it visible to only admin. Tried making some chatbox posts and waited for the notification. 30 mins have gone by and nada. Checked settings in the admin panel and chatbox was selected with a 2min time period. Then tried it with instant check and 2 mins and still nada (nothing).
Any ideas?
Thanks man.
 

Jump:     Back to top


You are not logged in - Click Here To Signup

Username:    Password:   

Mini Buttons

.... © GreyCube.com - Richard Perry - Powered by e107.org