Username:    Password:        Click Here To Signup     Forgotten Password
Main Menu
Online
Members: 0

Guests: 43

3.16.x.x news
40.77.x.x forum
40.77.x.x dilbertplus
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.4.x.x dilbertplus
54.235.x.x forum
54.36.x.x dilbertplus
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x dilbertplus
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x forum
54.36.x.x dilbertplus
54.36.x.x forum
54.36.x.x dilbertplus
54.36.x.x forum
54.36.x.x dilbertplus
54.36.x.x forum

Last Seen

4Rsercom Thu 21:49
Apophis01 Fri 10:15
Bommel Wed 09:39
frob Sat 21:14
ODDBALL118 Fri 17:07

Newest Members

Forums
Failed To Load Module
alain
Wed Feb 06 2008, 03:41PM
Posts: 2
Joined: Wed Feb 06 2008, 03:40PM
Registered Member #3644
Hi guys i was wondering if anyone knows what is causing this eror and how to fix it not sure exactly why i am getting this eror, or how to fix it.

Warning: require_once(lgsl/lgsl_protocol.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/rdpirnet/public_html/lgsl/lgsl_module.php on line 29

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'lgsl/lgsl_protocol.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rdpirnet/public_html/lgsl/lgsl_module.php on line 29
alain
Wed Feb 06 2008, 03:44PM
Posts: 2
Joined: Wed Feb 06 2008, 03:40PM
Registered Member #3644
I can also get to this (http://www.503rdpir.net/lgsl/), but cant get the server to show up.
Paulius
Mon Jul 05 2010, 03:17PM
Posts: 4
Joined: Mon Jul 05 2010, 02:51PM
Registered Member #6133
I think the same problem here:

Warning: require(components/com_lgsl/lgsl_files/lgsl_zone.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/formula1/domains/racemasters.lt/public_html/modules/mod_lgsl/mod_lgsl.php on line 9

Warning: require(components/com_lgsl/lgsl_files/lgsl_zone.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/formula1/domains/racemasters.lt/public_html/modules/mod_lgsl/mod_lgsl.php on line 9

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'components/com_lgsl/lgsl_files/lgsl_zone.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/formula1/domains/racemasters.lt/public_html/modules/mod_lgsl/mod_lgsl.php on line 9

I got this when tryed to enable LGSL module in Joomla.
Website
Rich
Mon Jul 05 2010, 05:34PM
Posts: 1717
Joined: Wed Nov 26 2003, 04:30PM

Looks like you have not installed the LGSL component.

mod_lgsl requires com_lgsl to be installed.
Website
Paulius
Tue Jul 06 2010, 09:05AM
Posts: 4
Joined: Mon Jul 05 2010, 02:51PM
Registered Member #6133
I am not that stupid.
I installed LGSL com, it works, everything is ok (I used it severel months ago), but when I enable mod on my web frontpage it shows that fatal error and all template crashes...
Will try to reinstall it again...

Edit:
No.. it doesnt work...
as I said LGSL works fine from this link index.php/component/lgsl/1
maybe its wrong template`s code or smthing... ?
And.. i tryed a flash based LGSL module, it works too...

Edit 2:
I think I found a problem, its my template, tryed default Joomla template and LGSL module shows fine...
Will try to search for malfunctional code or smthing...
Website
Rich
Tue Jul 06 2010, 09:49AM
Posts: 1717
Joined: Wed Nov 26 2003, 04:30PM

The theme is probably changing the current directory, please see if this fixes the problem:

Edit /mod_lgsl/mod_lgsl.php and change:

require "components/com_lgsl/lgsl_files/lgsl_zone.php";


To

require JPATH_SITE.DS.'components'.DS.'com_lgsl'.DS.'lgsl_files'.DS.'lgsl_zone.php';


And let me know if it works
Website
Paulius
Tue Jul 06 2010, 10:05AM
Posts: 4
Joined: Mon Jul 05 2010, 02:51PM
Registered Member #6133
YES it works. Thank you very much, thats great! It all works fine !
You are the best Thank you Rich, you saved me a lot of time
Website
Rich
Tue Jul 06 2010, 03:01PM
Posts: 1717
Joined: Wed Nov 26 2003, 04:30PM

Great, I have now put the changes in as standard
Website
 

Jump:     Back to top


You are not logged in - Click Here To Signup

Username:    Password:   

Mini Buttons

.... © GreyCube.com - Richard Perry - Powered by e107.org