Username:    Password:        Click Here To Signup     Forgotten Password
Main Menu
Online
Members: 0

Guests: 14

35.184.x.x forum
46.161.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x forum
46.229.x.x lgsl
46.229.x.x user
46.229.x.x forum
46.229.x.x dilbertplus
46.229.x.x forum
46.229.x.x dilbertplus
54.92.x.x forum
68.180.x.x forum

Last Seen

Dodgeitorelse Thu 23:15
HotRod Thu 19:59
jollyhersblog Wed 05:05
mmotony Mon 03:03
ESO2017 Wed 01:36

Newest Members

Forums
need Wolfenstein support
XerraX
Thu Aug 20 2009, 03:33PM

Posts: 40
Joined: Sat Nov 25 2006, 12:23PM
Registered Member #2699
tried it with doom 3 but playerlists are broken

ReAliTy iS JuST a DrEAm. HaCk ThE PLaNet!
Website
soak
Fri Aug 21 2009, 12:17AM
Posts: 1
Joined: Mon Mar 05 2007, 09:46PM
Registered Member #2949
yes, wolfenstein support would be awesome rich! thanks in advance!
Website
CoZmicShReddeR
Fri Aug 21 2009, 07:22AM
Posts: 50
Joined: Sun Dec 18 2005, 06:42AM
Registered Member #908
Try using Quake 4 Querys for now?

Website
XerraX
Fri Aug 21 2009, 07:30AM

Posts: 40
Joined: Sat Nov 25 2006, 12:23PM
Registered Member #2699
still broken playerlist



ReAliTy iS JuST a DrEAm. HaCk ThE PLaNet!
Website
Rich
Fri Aug 21 2009, 07:56AM
Posts: 1717
Joined: Wed Nov 26 2003, 04:30PM

It's high on my todo list, I will post a beta when its done, if you can provide a list of servers for testing it would help.
Website
XerraX
Fri Aug 21 2009, 07:58AM

Posts: 40
Joined: Sat Nov 25 2006, 12:23PM
Registered Member #2699
94.23.195.205:27758

i will add more servers later

ReAliTy iS JuST a DrEAm. HaCk ThE PLaNet!
Website
CoZmicShReddeR
Fri Aug 21 2009, 01:13PM
Posts: 50
Joined: Sun Dec 18 2005, 06:42AM
Registered Member #908
http://www.gametracker.com/search/wolf/




On another note I am picking the Query's up with D3 Prot which I guess is Doom3 and since the Quake 4 Engine is a modified Engine of the Doom3 Engine you might try query's with Doom3 as well as Quake 4...

Website
Rich
Fri Aug 21 2009, 04:07PM
Posts: 1717
Joined: Wed Nov 26 2003, 04:30PM

You are right that Doom 3 / Quake 4 / Quake Wars / and the new Wolfenstein all use the same protocol, the differences are in the header lengths and the player fields returned.

- Link Removed -

The new wolftenstien comes under the game type:

wolf2009

Previous game type of 'wolfenstein' has been removed and split into:

wolfrtcw
wolfet

So that wolf et can have a correct qtracker link.
Website
XerraX
Fri Aug 21 2009, 06:46PM

Posts: 40
Joined: Sat Nov 25 2006, 12:23PM
Registered Member #2699
seems like it works. thank you!

Example

ReAliTy iS JuST a DrEAm. HaCk ThE PLaNet!
Website
CoZmicShReddeR
Fri Aug 21 2009, 07:33PM
Posts: 50
Joined: Sun Dec 18 2005, 06:42AM
Registered Member #908
Wolfenstein Default Map Picks and Icon!
http://www.megaupload.com/?d=3QE5V0AQ




Oh and I just loaded up a Wolfenstein Dedicated server and the query works great so far for me not trying to get to technical there might be something wrong but looks good so far!

Website
JoeBoB
Sat Aug 22 2009, 06:21PM
Posts: 6
Joined: Sat Aug 22 2009, 06:19PM
Registered Member #5367
It might be cause it's on Nuke but I am getting the following error.

LGSL PROBLEM: INVALID QUERY PORT
Website
JoeBoB
Sat Aug 22 2009, 06:26PM
Posts: 6
Joined: Sat Aug 22 2009, 06:19PM
Registered Member #5367
you can find it at http://www.house-of-frag.com

I had to disable both the cod and the wolf cause they both cause the error.
Website
Rich
Sat Aug 22 2009, 07:22PM
Posts: 1717
Joined: Wed Nov 26 2003, 04:30PM

You would get that error if you have set one of your servers query port to 0

Also note that your base install of LGSL should be 5.4 before using this beta file.
Website
JoeBoB
Sat Aug 22 2009, 08:16PM
Posts: 6
Joined: Sat Aug 22 2009, 06:19PM
Registered Member #5367
Yeah i'm an idiot that was the prob. Now however my cod 4 server works fine but the wolf4 when i uncheck the disabled then hit update, it rechecks the disabled box. So I can't get it to stay unchecked.
Website
Rich
Sat Aug 22 2009, 09:24PM
Posts: 1717
Joined: Wed Nov 26 2003, 04:30PM

It checks the disabled box when something is invalid, both the connection port and query port need to be 1 or higher.
Website
JoeBoB
Sat Aug 22 2009, 11:16PM
Posts: 6
Joined: Sat Aug 22 2009, 06:19PM
Registered Member #5367
8.18.92.115 is my ip
27758 is both connection and query port
Website
JoeBoB
Sat Aug 22 2009, 11:25PM
Posts: 6
Joined: Sat Aug 22 2009, 06:19PM
Registered Member #5367
OK man am I slow today. I forgot to reupdate the new beta to the 5.4 lol

OK so it shows the server but says offline or changing map. I uploaded the maps and icons from the other link on here. Am i missing something else. I wouldn't be surprised if I was today.
Website
Rich
Sun Aug 23 2009, 11:52AM
Posts: 1717
Joined: Wed Nov 26 2003, 04:30PM

The server is working for me so I suspect port 27758 is blocked on your webserver, maybe you have previously requested an unblock for your cod server.
Website
JoeBoB
Sun Aug 23 2009, 11:20PM
Posts: 6
Joined: Sat Aug 22 2009, 06:19PM
Registered Member #5367
You da man!
Website
Rich
Sat Aug 29 2009, 12:31PM
Posts: 1717
Joined: Wed Nov 26 2003, 04:30PM

Final release is now out, note that I changed it from wolf4 to wolf2009, less confusing since the game calls itself wolf2.exe
Website
 

Jump:     Back to top


You are not logged in - Click Here To Signup

Username:    Password:   

Mini Buttons

.... © GreyCube.com - Richard Perry - Powered by e107.org